Kylling i rødvin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op.
Kyllingen parteres i 6-8 stykker. Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for emhætten). Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber. Retten snurrer ca. 30 min. Laurbærblad og timiankvist fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min. Champignonerne skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille. Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til. |
|
Opskriften er vist 8757 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne