Abehjerne i gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : heidi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at sætte ris eller pasta over.
Svits bacon i en gryde uden fedtstof, tag det op på en tallerken. Svits det hakkede løg i baconfedtet og evt. lidt ekstra olie. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det. Kom baconen tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater og osten. Det hele blandes godt sammen og koges op. De sidste par minutter koger cocktailpølserne med. Retten serveres med pasta eller ris |
|
Opskriften er vist 640407 gange,
og udskrevet 17850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (409 stemmer) |
|
Kommentarer Mulle - 2016-11-14 19:10:32 Vi var ikke særlig imponeret over retten, den smager ikke af det store steven falck - 2016-10-14 14:51:46 byt osten ud med en hvidløgs og tilsæt evt 1-2 hvidløg i så bliver den meget bedre Andreas - 2016-10-11 14:48:02 Hvorfor skulle man dog starte med at sætte ris/pasta over? Resten er jo ikke færdig på 10 min? Kasper - 2015-01-04 18:58:56 Den ser anderledes ud end de andre retter man plager at se. Allan - 2014-02-05 21:17:07 Min datter Amalie på 10 år valgte denne opskrift ..... og mums den smagte super. og rigtig nem at lave for børn Julia - 2014-01-25 14:07:11 Umm det er bare min livret.så godt. Det kan ikke anbefales at spare på fløden det er det der gør den så god. Hjemme hos os er det et stort hit. Den smager bedst med lyst pasta til mig - 2013-04-16 17:28:58 Den er mega god Bettina.1965 - 2013-03-18 13:26:12 kært barn har som bekendt mange navne. Dette er en helt fin kødsovs, som er nem at lave og alle elsker den. Og så kan man jo bare putte det i man nu ønsker, eller har i køleskabet af grønsager og den slags. mums. John - 2013-03-16 13:58:17 Bortset fra at det jo i virkeligheden er spaghetti med kødsauce(bortset fra at der er dåsetomater i) Men hvis det virker for dine børn at kalde det "Abehjerne" så værsågod. MAden er dog fantastisk og bliver spist med jævne mellemrum hos os og har gjort det igennem de sidste 20 år... Patrick - 2013-02-18 20:13:37 Til Jer der ikke er særligt fedtforskrækkede, smager den også godt hvis man tilføjer en klump (25-30g) smør - BEMÆRK rigtig smør, ikke margarine. Det giver en lækker runding i smagen. En dl rødvin der har simret lidt tid med lidt timian og hele sorte peberkorn gør også godt. anonym - 2013-01-06 17:29:12 En god og ny måde at få "kedelig" pasta med kødsovs på. Super lækkert! Arne - 2012-11-26 18:37:43 Hvis man bruger magert kød er den ikke så fed, jeg brugte skotsk højland, det har en fedt% på 3-4, men nok lidt svært at finde. Trine - 2012-10-16 16:25:50 Hvad er bedst til ris eller pasta ? anonym - 2012-10-08 17:07:07 Jeg laver en mere fedtfattig udgave ved at udskifte bacon med kalkunbacon eller røget svinemørbrad. Og friskosten tager jeg i en 4 %. Heidi - 2012-09-28 10:51:50 Smager fantastisk og er super nemt og hurtigt at lave Poul - 2012-06-23 09:24:55 I stedet for flødeost, brugte vi hummus med hvidløg, og det smagte fantastisk. Katrine - 2012-04-19 18:38:43 God hverdagsret anonym - 2012-04-05 15:59:32 Sjovt navn men ser godt ud :) :) Kasper - 2012-03-29 17:26:57 Smager rigtigt Godt :) har lavet den mange gange:) Michael volke - 2012-03-21 18:28:16 Fix et chok det jeg så det hed Abehjerne.. men det er en super lækker ret og tager ingen tid og lave ! Mor til 3 - 2012-02-26 21:17:09 Retten faldt i veldig god jord - især på grund af navnet :) Den smagte også godt! Jeg havde dog ingen løg og flødeost naturel men brugte i stedet porer og flødeost pikant, hvilket også sagtens kan anbefales. Linepigen - 2012-01-31 11:27:59 Jeg skal lige høre om det gør noget at det er light flødeost der kommer i? rkh - 2011-12-16 23:53:57 Smager ret godt og nemt at lave. vil dog anbefale at baconen ikke er alt for røget. Det var den bacon jeg havde købt, det ødelage retten lidt, men den kunne sagtens spises og nydes. Så lærte jeg det til næste gang. jeg er lækker - 2011-12-10 19:31:33 den smager bedre en den ser ud. så skal måske prøve den igen. PS. amalie den hotte steg hvor er din bedømmelse<33 ses. Gitte M - 2011-11-18 20:20:54 Erstattede flødeosten med Blå Castello, og det gav en fantastisk god smag. amalie den hotte steg - 2011-11-09 18:03:39 glæder mig til at smage den :o) vi skal ned og handle nu!.<3 Bedømmelse kommer snart <3333 Johnny - 2011-11-05 16:48:11 Smager supper godt. Lidt hvidløg skader ikke. KP - 2011-09-17 17:57:28 Smager fantastisk, men hvis man lægger pastaen i et fad og put kødsovsen over og drys med lidt mozzarella og ind hurtig tur i ovnen. MMMMMMMMHHH!!!! Ulla - 2011-08-25 15:19:29 én spurgte til grøntsager til. Jeg laver revet gulerødder vendt med et glas chilli-syltede hvidløg, og pynter med fetaost (helst en fed man selv skærer ud). Én anden syntes ikke der var sovs nok - her bruger jeg to dåser (blendet) hakkede tomater istedet for én, da jeg heller ikke syntes der var sovs nok. Vi laver meget tit denne ret hos os :-) Dan - 2011-08-22 21:01:28 god og nem ret. vi er to på 19 og vi spiste næsten det hele selv, så vil mene der for lidt til 4 sultne mænd :D. stiine - 2011-07-26 19:42:38 virkelig lækker rat.. jeg elsker det kan kun anbefales :) Christina - 2011-07-19 19:32:41 Nøøøj den er go.. mums! Kim - 2011-07-06 20:01:16 Smager skide godt ! Dog Smager den næsten ens med faktas spaghetti sovs (med bacon) med noget fløde i louise - 2011-06-10 18:05:38 meget tynd men god christoffer - 2011-05-26 17:40:54 God spise, fortalte ikke lige hvad retten hed Helle - 2011-03-09 17:13:22 Jeg kom 2 røde peber, 3 fed hvidløg og en halv bakke champinon i, også. Det smager SUPER godt og det er ikke sidste gang det er på menuen her hos os......:-)Jeg serverede pastaskruer til! choppe123 - 2011-03-04 17:48:40 Sjov nok men der mangle godt nok en form for sovs til/i helena - 2010-10-24 00:50:00 super lækker ret som er blevet lavet herhjemme flere gange - trods det ulækre navn :) mille - 2010-10-08 07:29:50 kan varmt anbeales selv de mest kræsne børn elsker denne ret,den er så lækker :-) Janni - 2010-09-09 12:37:21 Ulækker navn, men hele familien var vilde med det. Min svoger har bestilt det til næste gang han kommer og spiser med. Puttede Buko flødeost i og det smagte godt. Denne opskrift bliver en fast del af vores sortiment. Malene - 2010-09-07 13:12:39 Rigtig lækkert og min datter (og mig!) elsker den. Her bruger vi philadelphia, og det kan ikke undværes! Og vi har til 2 dage her med ris/pasta. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne