Bøf i folie 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Form fire bøffer og placer dem på hver deres stykke folie. ( De skal kunne lukkes helt til bagefter. Ovenpå bøffen smøres et lag sennep, en skive tomat, en skive løg, nogle skiver champignoner og det drysses med karry salt og peber.
Det hele lukkes og smides i en 200 g. varm ovn til det er færdigt (45 - 60 min.)
Du kan severe hvad du har lyst til dertil, personligt foretrækker jeg kartofler, men er du et ris menneske, går verdenen nok ikke under af den grund.
Tips: Jeg siger tak til Ulla fra Stoholm. Frk. Bukhave |
|
Opskriften er vist 30854 gange,
og udskrevet 1075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-03-12 01:11:21 alt for lang tid i ovnen. de bliver tørre. prøv med 10-15 min og der vil danne sig saft fra både bøf og grønsager. bøffen vil blive blød og lækker. Miiig. :D - 2009-01-14 17:07:03 Kan man putte kartoflerne med i foliet?! Mads - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er virkelig god! - Jeg tilføjede med held porrer, frisk mozarellaost og en klat smør Lone - 2005-01-01 01:01:01 Lidt fersk. Måske skulle man krydre bøfferne først og brune dem inden de kommer i folie anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager lækkert og er nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne