Sysses tunmousse

Sysses tunmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.mayonnaise
2 tsk.salt
2 spsk.hakket løg
1 tsk.sukker
10 Husblas, blade
0.5 dl.citron saft
4 dl.stift pisket fløde
3 ds.tun naturel
 
Opskrift:
mayonnaise løg salt sukker tun citron blandes sammen husblasen lægges i blød i vand i 5 min Klem vandet af husblasen og smelt det i et vandbad Ned køles en smule og hældes i blandingen Fløden vendes i til sidst stilles koldt i ca 1/2 time

Tips:

tun moussen kan fryses tilbehør flutes og cremefraiches sovs cremefraiches-tykmælk-salt-peber lidt hakket løg kan blandes med purløg persille eller lidt karry efter smag pynt salat rejer æg kaviar citron tomater





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 15081 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu