Sysses tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
mayonnaise løg salt sukker tun citron blandes sammen
husblasen lægges i blød i vand i 5 min Klem vandet af husblasen og smelt det i et vandbad
Ned køles en smule og hældes i blandingen
Fløden vendes i til sidst
stilles koldt i ca 1/2 time
Tips: tun moussen kan fryses tilbehør flutes og cremefraiches sovs cremefraiches-tykmælk-salt-peber lidt hakket løg kan blandes med purløg persille eller lidt karry efter smag pynt salat rejer æg kaviar citron tomater |
|
Opskriften er vist 15147 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne