Nødde-brownies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Michlle Indsendt : Red : |
|
|
Hak nødderne groft og tag ca. 1 dl. fra til pynt. Smelt smørret, hæld det i en røreskål og rør sukker og vanillesukker i. Pisk 1 æg i ad gangen. Sigt mel, bagepulver og kakao ned i massen og rør de hakkede nødder i.
Læg bagepapir i en bradepande. Bred dejen jævnt ud. Bages ca. 40 min. ved 175* midt i ovnen. Smelt chokoladen, tag kagen op af formen og pensel den med chokolade. Skær kagen i snitter og drys nødderne på kagen FØR chokoladen stivner. Lad snitterne afkøle på en bagerist. Kan fryses Tips: ET GODT BAGERÅD. _______________ Upiskede æggehvider i dejen gør en kage lidy sej. Psiker man hviderne, bliver kagen mere luftig og lidt sprød. |
|
Opskriften er vist 10884 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2005-01-01 01:01:01 Den skal ikke have 40 min. den blev stenhård:( Hvor stor en bradepande er den til? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor stor en bradepande er den til,? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne