Kylling braiseret med linser

Kylling braiseret med linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 frilandskylling
4 skalotteløg
1 gulerod
1 pastinak
8 bladesalvie
250 g.linser - gerne fra Puy
1.5 dl.hvidvin
2 dl.vand
2 spsk.creme fraiche 38%
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kyllingen i 6-8 stykker. Brun stykkerne i smør på en sautérpande eller i en stegegryde, der tåler at komme i ovnen, og tag dem op.

Skær skalotteløg i smalle både og skær rodurterne ud i halvgrove tern. Kom grøntsagerne i panden, sautér let og kom så salvie og linserne ved. Hæld vand og vin ved og kog et par minutter.

Kom kyllingestykkerne ovenpå, læg låg på og kom retten i en 160 grader varm ovn ca. 1 time.

Rør creme fraiche i.

Grill evt. et par minutter inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 12914 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-01 14:55:36
super god ide, men steger altid i oliven olie syntes det tilføjer bedre smag og så er det også sundere. :) men tak for det.