Kylling fra Normandiet
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne og befri dem for kernehus. Skær dem i smalle både. Læg dem i et smurt, ovnfast fad med rosiner, honning og cider. Krydr med salt og peber. Del den istandgjorte kylling i portionsstykker og læg dem i fadet. Drys med salt og peber og fordel smørklatter på. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Dryp jævnligt kyllingestykkerne med skyen fra fadet. Løse ris serveres til.
|
|
Opskriften er vist 20280 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne