Kylling fra Normandiet

Kylling fra Normandiet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor kylling på 1200-1500 g
2 store madæbler
50 g.rosiner
4 spsk.honning
5 spsk.cider eller æblejuice
 salt
 peber
 lidtsmør
 
Opskrift:
Skræl æblerne og befri dem for kernehus. Skær dem i smalle både. Læg dem i et smurt, ovnfast fad med rosiner, honning og cider. Krydr med salt og peber. Del den istandgjorte kylling i portionsstykker og læg dem i fadet. Drys med salt og peber og fordel smørklatter på. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200 grader. Dryp jævnligt kyllingestykkerne med skyen fra fadet. Løse ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 20280 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu