Babyspinat/Yougurt Salat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Yoghurt røres med knust hvidløg og en lille sjat olivenolie, smages til med krydderier og sukker.
Spinaten skylles omhyggeligt, drypper godt af og duppes tør i et rent viskestykke. Vendes i yoghurten og trækker 1 time i køleskab. Tips: Serveres som forret (Mezeler) med tyrkisk fladbrød eller som tilbehør til lammekølle eller köfte. |
|
Opskriften er vist 21357 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne