Kogt kylling i champignon

Kogt kylling i champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllinger à 1200 g
3 porrer
2 skalotteløg
1 kvisttimian
10 hele peberkorn
500 g.champignon
 smør
0.5 citron saften heraf
2 spsk.hvedemel
2 æggeblommer
 
Opskrift:
Kyllingerne bringes i kog i letsaltet vand med porrer, skalotteløg, timian og peberkorn. Simrer til de er møre - ca. 3 kvarter. Champignons skives og dampes på en pande i 1 spsk smør tilsat citronsaften og en smule af suppen fra kyllingen. Suppen fra kyllingerne sies. I en kasserolle afbages 2 spsk mel i ca. 2 spsk smør. Heri piskes nok af suppen fra kyllingerne til en lys og let sauce. Den smages til og simrer i 5-8 minutter. Ben og skind fjernes fra kyllingerne, og kødet lægges på et forvarmet fad. Champignons hældes i saucen. Æggeblommerne piskes i den hede, men ikke kogende sauce, der til sidst hældes over kødet. Serveres med små faste kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 26341 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-20 21:25:56
Tilføj frisk timian lige inden servering