Kogt kylling i champignon
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingerne bringes i kog i letsaltet vand med porrer, skalotteløg, timian og peberkorn. Simrer til de er møre - ca. 3 kvarter. Champignons skives og dampes på en pande i 1 spsk smør tilsat citronsaften og en smule af suppen fra kyllingen. Suppen fra kyllingerne sies. I en kasserolle afbages 2 spsk mel i ca. 2 spsk smør. Heri piskes nok af suppen fra kyllingerne til en lys og let sauce. Den smages til og simrer i 5-8 minutter. Ben og skind fjernes fra kyllingerne, og kødet lægges på et forvarmet fad. Champignons hældes i saucen. Æggeblommerne piskes i den hede, men ikke kogende sauce, der til sidst hældes over kødet. Serveres med små faste kartofler
|
|
Opskriften er vist 26341 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2007-02-20 21:25:56 Tilføj frisk timian lige inden servering |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne