Katies kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Steg baconternene let - ikke for meget. Kyllingestykkerne steges i fedtet fra baconternene. De skal ikke gennemsteges, men blot brunes af på panden og lægges i et ildfast fad.
Hæld bacontern, perleløg, champignon og cocktailpølser henover.
Til sidst hældes bretagnesaucen henover og retten stilles i ovnen v/200 grader i ca. 20-25 minutter.
Serveres med ris og flutes.
|
|
Opskriften er vist 12749 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Conny Larsen - 2006-12-14 01:04:52 Prøvede denne opskrift til aftensmaden idag, og den var super, dog tilføjede jeg ikke coctailpølser, og ej heller Bretagne sauce, men benyttede mig af den sky som i forvejen kom, og tilføjede "lidt" piskefløde. Super god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne