Jambalaya-kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen skæres i 10-12 stykker og brun den i en gryde ved høj varme. Læg kyllingestykkerne til side på et ildfast fad.
Hak gulerod, løg, rødpeber, bladselleri, hvidløg og skinke i små stykker og svits dem i gryden.
Tilsæt flåede tomater og bouillon. Lad retten koge igennem. Smag til med timian, oregano, cayennepeber, salt og sort peber.
Fordel grydens indhold over kyllingestykkerne og stil fadet i oven ved 180 grader i ca. 1 time til risene er kogte og lidt sprøde i toppen.
Til slut drysse med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 16206 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer John L. - 2007-05-25 10:22:24 Så er de da vist meeeget sultne!? John L. - 2007-05-25 10:21:23 2 pers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne