Jambalaya-kylling

Jambalaya-kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling
 olie
1 gulerod
1 løg
1 rød peberfrugt
2 stilkbladselleri
2 fedhvidløg
500 g.røget skinke
1 ds.flåede tomater
6 dl.hønsebouillon
6 dl.ris
1 tsk.tørret timian
1 tsk.tørret oregano
 cayennepeber
 salt
 peber
 hakket persille
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i 10-12 stykker og brun den i en gryde ved høj varme. Læg kyllingestykkerne til side på et ildfast fad. Hak gulerod, løg, rødpeber, bladselleri, hvidløg og skinke i små stykker og svits dem i gryden. Tilsæt flåede tomater og bouillon. Lad retten koge igennem. Smag til med timian, oregano, cayennepeber, salt og sort peber. Fordel grydens indhold over kyllingestykkerne og stil fadet i oven ved 180 grader i ca. 1 time til risene er kogte og lidt sprøde i toppen. Til slut drysse med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 16205 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-25 10:22:24
Så er de da vist meeeget sultne!?

  -   2007-05-25 10:21:23
2 pers.