Jægerens kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 143820 gange,
og udskrevet 12802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2013-01-18 14:33:22 Til Tina: Det er nok samme tybe jæger, som lystfiskeren, der kommer hjem med røget ål og panerede fiskefiletter. Men til sagen Kan der ikke tilføjes et par knuste enebær, for ligesom at prøve at ramme lidt af den samme smagsstil som til rigtigt vildt ? Miriam - 2011-11-13 12:33:32 Prøvede den igår. Smagte dejlig. Jeg jævnede sovsen med Maizenamel. Brugte kyllingefilet istedet, så den blev mere fedtfattig. Og så er den let at lave, og den kan laves i forvejen. Tina - 2011-01-07 08:16:51 hvilken jæger kommer hjem med kyllinger???? Torben Nykøbing Sj - 2010-03-03 01:01:59 Denne opskrift er en kanon-god-velsmagende variant af den gammeldags grydestegte kylling med plads til variationer i forhold til egne smagsløg. Retten fortjener mindst et 9-tal på skalaen op til 10. Torben Nykøbing Sj - 2010-03-03 00:55:37 En super-kanon opskrift på en velsmagende ret, som i øvrigt kan varieres efter behag ud fra denne grundopskrift. Fortjener en karakter tæt på 10 :-) Gurli. - 2010-02-18 15:47:25 Jeg tilføjede en spiseske stærk mangochutny da jeg ikke syntes det smagte af meget, men det blev rigtigt godt. Gurli. - 2010-02-15 15:32:54 Den lyder lækker det vil jeg prøve her til aften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne