Ingefærkylling med hindbærkompot
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingeskindet ridses med passende afstand og "fores" med hvidløg- og ingefærstykker. Pensl kyllingen med lidt chiliolie. Sæt kyllingen i en bradepande og tilsæt hønsebouillon, ca. 5 cm. Kyllingen steges ved 200 grader i ca. 80-90 min.
Sauce: varm olivenolien op, tilsæt løg og lad dem blive gyldne. Tilsæt hvidløg, sennepskorn, laurbærblade, chilipulver, salt og eddike og lad det koge lidt ind. Tilføj tomater og hindbær og kog nu under svag varme i ca. 60 min. Tag laurbærbladet op. Kompotten hældes i foodprocessor og pureres groft. Tag den færdigstegte kylling ud af ovnen og server med kompot og cous-cous. Tips: cous-cous kan smages til med lidt chiliolie, mynte, hvidløg og vanillekorn. |
|
Opskriften er vist 6839 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne