Ingefærkylling med hindbærkompot

Ingefærkylling med hindbærkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.frilandskylling (evt. unghane)
2 knuste fed hvidløg
2.5 cm.stykke frisk ingefær skåret i skiver
2 tsk.chiliolie
 hønsebouillon efter behov
 
 Hindbærkompot:
2 spsk.olivenolie
2 finthakkede rødløg
1 fedknust hvidløg
1 tsk.sennepskorn letknust
1 laurbærblad
1 spsk.chilipulver
1 spsk.eddike
250 g.tomater uden skind og kerner
250 g.hindbær
 salt
 
 Tilbehør:
 Cous-cous
 
Opskrift:
Kyllingeskindet ridses med passende afstand og "fores" med hvidløg- og ingefærstykker. Pensl kyllingen med lidt chiliolie. Sæt kyllingen i en bradepande og tilsæt hønsebouillon, ca. 5 cm. Kyllingen steges ved 200 grader i ca. 80-90 min.

Sauce:
varm olivenolien op, tilsæt løg og lad dem blive gyldne. Tilsæt hvidløg, sennepskorn, laurbærblade, chilipulver, salt og eddike og lad det koge lidt ind. Tilføj tomater og hindbær og kog nu under svag varme i ca. 60 min. Tag laurbærbladet op. Kompotten hældes i foodprocessor og pureres groft. Tag den færdigstegte kylling ud af ovnen og server med kompot og cous-cous.

Tips:

cous-cous kan smages til med lidt chiliolie, mynte, hvidløg og vanillekorn.





karakterer:
Opskriften er vist 6835 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu