Ingefærkylling

Ingefærkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling a ca 1600 g
1 rosa grapefrugt saften
6 fedhvidløg
50 g.skrællet ingefær
1 spsk.sesamolie
1 spsk.olivenolie
1 tsk.stødt koriander
2 tsk.sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern evt. indmad fra kyllingen og del den i otte stykker. Skær ingefær og hvidløg meget fint og sauter begge dele ved ikke for høj varme i de to olier. Tag hvidløg og ingefær op med en hulske og steg så kyllingestykkerne grundigt gyldne stadig ved ikke alt for høj varme, samtidig med at du krydrer med salt og peber. Tilsæt ingefær-hvidløg, koriander, sukker og grapesaftvand, læg låg på og braiser kyllingen i ovn eller på blusset 25-30 minutter til den er gennemstegt. Kig efter et par gange undervejs for at sikre at der stadig er lidt væske i bunden af gryden. Ellers tilføjes lidt ekstra vand.

Tips:

Vand eller hvidvin kan erstatte grapesaft. I så fald reduceres sukkermængden tilsvarende.





karakterer:
Opskriften er vist 11918 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu