Helstegt kylling med salat og kartoffelbåde
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen renses og aftørres. Stilles på ryggen i et ildfast fad, krydres med salt og peber.
Steges i ovn ca. 1 time og 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn sammen med kartoffelbådene, som er krydret med timian, salt, peber og finthakket citronskal. Salaten skylles og deles i passende stykker. I en meljævner blandes fløde, sukker og eddike. Rystes kraftigt til det får skummende konsistens. Vendes i salaten lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 84190 gange,
og udskrevet 1301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Shc. - 2014-07-02 16:08:10 Salaten vakte begejstring hos min kone. anonym - 2013-06-11 21:37:41 Jeg plejer at servere salaten med en "dressing" der består af 4 dl. A38, saft fra en halv citron, et skvat salt, en 1/2 tsk. sukker og lidt peber. Det samger super TT - 2008-09-26 12:42:31 En rigtig god opskrift. Vi kom lidt hvidløg ved kyllingen også. Vi brugte lidt blandet salat og kom også æble- og agurktern i salaten. Var super godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne