Gryderet med kylling og byg
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olien og tilsæt løget og svits det ved svag varme. Tilsæt gryn og champignon. Bland det godt og svits det sammen 3-4 minutter.
Hæld bouillonen over med rosmarin og tilsæt salt og peber. Bland kyllingen i. Hæld det i et ovnfast fad og sæt det i en 180 grader C. alm. ovn i 1 time. |
|
Opskriften er vist 27978 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne