Grillstegt kylling med oregano, citron og oliven
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i 10 stykker.
Bland ingredienserne til marinaden i en stor skål (ikke aluminium), inkl. Peberfrugt eller chili. Vend kyllingestykkerne godt i marinaden. Dæk til og stil skålen køleskabet i nogle timer eller natten over. Tag kyllingestykkerne ud af køleskabet 1 time før tilberedningen.
Forvarm grillen i ovnen eller tænd trækulsgrillen.
Grill kyllingestykkerne, først med skindsiden mod grillelement eller trækul på en grillrist eller over gloende kul. Grill kødet ca 20 min. Vend kyllingestykkerne og forsæt tilberedningen til der er gyldne på den anden side ca. 20 min. Kyllingestykkerne er færdige når der pibler klar kødsaft frem hvis man stikker i dem. Lår og overlår kræver lidt længere tid end bryststykkerne.
Læg kyllingestykkerne på et fad og pynt med oreganokviste, citronskal, sorte og grønne oliven og peberfrugt eller chili. Lad retten hvile mindst 1/2 time for at saft og aroma kan fordele sig. Smag til med salt og peber og server ved stuetemperatur.
|
|
Opskriften er vist 13960 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne