Flamberet hanekyllling
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane Indsendt : |
|
|
Parter kyllingen i 8 dele. Dup kyllingestykkerne tørre og vend dem i mel, som er krydret godt med salt og friskkværnet peber. Brun kyllingerne i smør og olie i en stor stegegryde, hæld cognac på og flamber - både fedt og kylling skal være ret varmt, hvis den skal tænde an. Tilsæt vin, timian, persille og laurbær og lad retten simre med låg i 45-60 min. Mens kyllingen simrer, ordnes grønsagerne - skalotteløgene pilles, og champignonerne renses. Kom løgene i, efter kyllingen har simret i 20 min., og lad champignonerne koge med i 5-10 min. Inden servering fjernes krydderurterne. Pynt med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 7770 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne