Flamberet hanekyllling

Flamberet hanekyllling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 hanekylling
3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
20 g.smør
2 spsk.olie
0.5 dl.cognac
0.5 fl.rødvin
1 kvisttimian
1 kvistpersille
 persille
1 laurbærblad
200 g.skalotteløg
350 g.markchampignoner
 
 hakket persille
 
Opskrift:
Parter kyllingen i 8 dele. Dup kyllingestykkerne tørre og vend dem i mel, som er krydret godt med salt og friskkværnet peber. Brun kyllingerne i smør og olie i en stor stegegryde, hæld cognac på og flamber - både fedt og kylling skal være ret varmt, hvis den skal tænde an. Tilsæt vin, timian, persille og laurbær og lad retten simre med låg i 45-60 min. Mens kyllingen simrer, ordnes grønsagerne - skalotteløgene pilles, og champignonerne renses. Kom løgene i, efter kyllingen har simret i 20 min., og lad champignonerne koge med i 5-10 min. Inden servering fjernes krydderurterne. Pynt med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7770 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu