Farseret udbenet kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Skær ned langs rygraden, skær igennem ved vinge- og lårknogle, så vinger og lår bliver siddende fast til dyret og følg så med en skarp kniv rundt langs skroget, så man "krænger" frakken af dyret.
Bland de to slags ost med hakket persille og revet squash samt valnødder og smag til med peber. Fyldet kommes i kyllingen, der lukkes med kødnåle eller sys til og steges i ovnen i 75 minutter ved 180 grader, dog de sidste 10 minutter ved 225 grader for at skindet kan blive sprødt. Hertil serveres godt brød og en salat af iceberg, radiser, blegselleri og gul peber med olie-citrondressing. |
|
Opskriften er vist 17839 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne