Druekylling

Druekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1200 g
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
15 g.smør
2 dl.tør hvidvin
50 g.hakkede valnøddekerner
200 grønne vindruer
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Del kyllingen i kvarte eller ottendedel og vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Brun smørret i en tykbundet gryde og brun så kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt hvidvin og lad det simre i 50 min. Kom valnøddekerner, udstenede druer og fløde i gryden og lad retten snurre videre i ca. 10 min., til kyllingen er gennemstegt. Smag skyen til med salt og peber, den kan evt. også jævnes lidt. Løse ris og grøn salat passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 16980 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-22 10:23:53
Denne ret har jeg lavet mange gange og alle elsker den så højt. Sørger altid for at have lidt flute til så man kan få det sidste sovs med op. Tilsætter lidt balsamico for at få lidt mere smag til sovsen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret - noget jeg sagtens kan finde på at lave igen :)