Druekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i kvarte eller ottendedel og vend stykkerne i salt- og peberblandet mel. Brun smørret i en tykbundet gryde og brun så kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt hvidvin og lad det simre i 50 min. Kom valnøddekerner, udstenede druer og fløde i gryden og lad retten snurre videre i ca. 10 min., til kyllingen er gennemstegt. Smag skyen til med salt og peber, den kan evt. også jævnes lidt. Løse ris og grøn salat passer til.
|
|
Opskriften er vist 17017 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Lut - 2009-01-22 10:23:53 Denne ret har jeg lavet mange gange og alle elsker den så højt. Sørger altid for at have lidt flute til så man kan få det sidste sovs med op. Tilsætter lidt balsamico for at få lidt mere smag til sovsen. Tigermouse - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret - noget jeg sagtens kan finde på at lave igen :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne