Citronkylling med linser og urter

Citronkylling med linser og urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryst m/ben el. 8 kyllingelår
25 g.smør
 salt
 peber
3 dl.hønsebouillon
1 spsk.soya
0.5 Citron, skal og saft heraf
1.5 dl.røde linser
2-3 gulerødder
150 g.knoldselleri
3 løg (evt. rødløg)
25 g.smør
1 bdt.purløg
 citronskal
 
Opskrift:
Tør kyllingestykkerne godt, og brun dem på alle sider i en dyb pande. Drys med salt og peber. Hæld bouillon, citronsaft og -skal samt soya ved, og damp under låg 30-40 minutter. Mærk, om kødet er færdigstegt. Jævn evt. skyen med lidt majsstivelse. Skyl linserne godt i en sigte. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skræl urterne, og skær dem i småstykker. Svits dem på panden i smørret, og småsteg dem 10 minutter. Vend hele tiden. Vend de kogte linser i, og varm igennem. Kom klippet purløg og citronskal i, og smag til med salt og peber. Hæld evt. kyllingeskyen ved. Server sammen med kyllingestykkerne.





karakterer:
Opskriften er vist 14965 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu