Citronkylling med linser og urter
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tør kyllingestykkerne godt, og brun dem på alle sider i en dyb pande. Drys med salt og peber. Hæld bouillon, citronsaft og -skal samt soya ved, og damp under låg 30-40 minutter. Mærk, om kødet er færdigstegt. Jævn evt. skyen med lidt majsstivelse. Skyl linserne godt i en sigte. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skræl urterne, og skær dem i småstykker. Svits dem på panden i smørret, og småsteg dem 10 minutter. Vend hele tiden. Vend de kogte linser i, og varm igennem. Kom klippet purløg og citronskal i, og smag til med salt og peber. Hæld evt. kyllingeskyen ved. Server sammen med kyllingestykkerne.
|
|
Opskriften er vist 14965 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne