Chop suey med bønnespirer

Chop suey med bønnespirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.kyllingebryst (kogt)
1.5 tsk.salt
2-3 mellemstore løg
2 grønne peberfrugter
250 g.champignoner
1 dl.vand eller bouillon
2 spsk.sojasauce
250 g.friske bønnespirer
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler og steg dem i olie ved god varme. Tag det af panden og drys salt på. Kom løg i ringe og peberfrugter i strimler på panden ca. 4-5 min. Tilsæt de skivede champignon og tilsæt efter et par minutter vand samt soyasauce. Lad det hele snurre ca. 5 min. Tilsæt bønnespirer og slutteligt hønsekødet og server.





karakterer:
Opskriften er vist 12213 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-22 10:51:52
Super nemt og lækker ret

  -   2008-03-09 13:52:29
Lækker og nem ret. Måske skulle man udskifte nogle af bønnespirerne med andre grøntsager f.eks. kål eller gulerødder som jo så bare skal have lidt længere tid.