Chicken a la Rose

Chicken a la Rose, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling
2.5 zittauerløg
 
 Marinade:
3 dl.sojasauce
1.5 dl.citronsaft
0.5 tsk.sukker
4-5 laurbærblade
2 fedknust hvidløg
0.25 tsk.stødt peber
 
Opskrift:
Kyllingen skæres ud i 6-8 stykker. Marinaden blandes. Kyllingestykkerne lægges i skål - marinaden hældes over. Marinaden skal dække kyllingestykkerne. Skålen dækkes med et låg/alufolie og stilles køligt i et døgn. Tag de marinerede kyllingestykker op og steg dem i en bradepande i ovnen ved 190 grader i ca. 40 min. Ca. halvdelen af marinaden hældes ved kyllingestykkerne inden stegningen. Stykkerne vendes et par gange under stegningen. De sidste 5 minutter af stegetiden dækkes kyllingestykkerne af løg-ringe, som steger med.





karakterer:
Opskriften er vist 11989 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu