Kyllingegryde med grønt

Kyllingegryde med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingefileter à ca. 100 g
1 spsk.smør eller margarine
 salt
 peber
2-3 gulerødder ca 200 g
1 porre
100 g.champignoner helst friske
2 tsk.karry
2.5 dl.hønsebouillon
1 dl.creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Skyl kyllingefiléterne og tør dem godt i køkkenrulle. Skær kødet i strimler. Smelt fedtstoffet på en teflonpande og brun det strimlede kyllingekød. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Brug foodprocessoren eller ostehøvl. Rens porren og skær den i tynde ringe. Gør svampene i stand og skær dem i halve eller kvarte. Steg grøntsager og svampe i resten af fedtstoffet på panden. Drys karry over og spæd med bouillon. Læg kyllingekødet tilbage på panden og lad det simre til det er gennemkogt og kødsaften helt klar. Rør creme fraichen i. Retten må nu ikke koge mere, for så skiller saucen.

Serveres med løse ris og ristede mandelflager





karakterer:
Opskriften er vist 14006 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-21 09:32:33
man kan bruge Buko's champignon-flødeost i stedenfor creme fraiche. mums