Kyllingegryde med grønt
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kyllingefiléterne og tør dem godt i køkkenrulle. Skær kødet i strimler. Smelt fedtstoffet på en teflonpande og brun det strimlede kyllingekød. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Brug foodprocessoren eller ostehøvl. Rens porren og skær den i tynde ringe. Gør svampene i stand og skær dem i halve eller kvarte.
Steg grøntsager og svampe i resten af fedtstoffet på panden. Drys karry over og spæd med bouillon. Læg kyllingekødet tilbage på panden og lad det simre til det er gennemkogt og kødsaften helt klar. Rør creme fraichen i. Retten må nu ikke koge mere, for så skiller saucen.
Serveres med løse ris og ristede mandelflager |
|
Opskriften er vist 14006 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-21 09:32:33 man kan bruge Buko's champignon-flødeost i stedenfor creme fraiche. mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne