Kyllingefilet, fransk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler. Nip ærterne. Giv gulerødder og ærter et opkog og køl dem af i koldt vand.
Brun kyllingefileterne på den ene side på en pande i smørret. Vend dem og tilsæt soya, Æblecidereddike og rosa peber. Lad dem stege ved jævn varme ca. 15 min., til de er gennemstegte og øs jævnligt skyen over. Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme under folie. Svits grønsagerne 2-3 min. på panden under jævnlig omrøring. Anret grønsagerne portionsvis med kyllingebrystet og hæld den varme sky over. |
|
Opskriften er vist 43641 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne