Kyllingefilet i det grønne 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Steg filéterne i olien. Dæk til og steg ved svag varme 10-12 min. Hak forårsløg og kør dem sammen med persille, kyllingefond, vand, æblejuice, kartoffelmel, sennep og salt i foodprocessoren. Hæld puréen i en gryde og kog den op. Tag den af varmen og tilsæt citronsaft. Anret filéterne på et fad og hæld saucen over.
|
|
Opskriften er vist 10269 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne