Kylling i karry med kokosmælk 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland curry-pasta med chili og hvidløg, og marinér kyllingerne heri 1½ time.
Varm olien godt op på en pande og steg hurtigt kyllingen på begge sider.
Tilsæt kokosmælk og lad det koge op.
Skær peberfrugten i tern og tilsæt dem sammen med hele tomater og nødder.
Lad retten simre i ca. 10 min. og smag til med lime, salt og peber.
Servér basmatiris til.
|
|
Opskriften er vist 152635 gange,
og udskrevet 2618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer casper - 2012-02-02 21:22:54 prøvede denne opskrift, men brugte rød karry paste, den ægte ikke den fra supermarkeder.. men et kode karakter fra 2 thaiere som kender deres kram. bare et lille tip, og husk ikke at koge kokosmælk da smagen vil gå af anonym - 2011-03-19 19:20:40 smager godt, har en tilpas styrke :) jeg kom lidt jævner i sovsen, for ellers var den ret tynd. jeg brugte peanuts i stedet for cashew. jeg kunne godt bruge lidt mere sovs, så 1½ dåse kokosmælk ville ikke være af vejen.. . . har givet den 8 StineG - 2009-07-22 21:29:10 Meget lækker ret, smager super godt. Tilsatte lidt ananas og det faldt virkelig i ungernes smag - det er bestemt ikke sidste gang vi har lavet denne ret. SNC - 2007-06-21 17:56:50 Smager rigtig godt. Jeg puttede dog ikke tomater i, da jeg ikke synes at det passer så godt til retten. DQlle - 2007-05-25 16:11:34 SÅ lækker, smarger dog hverken af kokos, karry eller lime som ellers forventet :D men ny livret, helt sikkert. jeg bruger peanuts i stedet for cashew. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne