Indbagt kyllingebryst med portvinssauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tø butterdejen op. Drys kyllingefileterne med salt og peber og brun dem ved middelstærk varme i olie 5 min. på hver side. Lad dem varme i olien 5 min. på hver side. Lad dem køle lidt af på en tallerken. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse. Bland osten med hvidløg. Skær et snit i hver filet og fyld dem med osteblandingen. Læg 1 filet på hvert stykke butterdej og kom resten af osteblandingen over. Pensl dejkanterne med æg. Fold butterdejen om kødet og pres kanterne godt til. Læg dem på bageplade med sammenføjningerne nedad. Bag pakkerne ca. 15 min. ved 225 grader.
Sauce: Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt soya og smag til med portvin.
Snit porrerne i 4-5 cm lange, smalle strimler, skær svampene i skiver. Svits de to slags grønsager på en stor pande i olien ved god varme, til de er møre.
Foruden grønsagerne kan du servere kartofler eller ris til pakkerne.
|
|
Opskriften er vist 17399 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne