Hurtig kyllingepande
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Smør en bradepande med olie. Læg kartoflerne i bradepanden. Stil den i ovnen og steg i 25-30 minutter eller efter pakningens anvisninger. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og hak peberfrugten. Smør en teflonpande med olie. Tilsæt løg og hvidløg og brun under omrøring til løgene er møre, ca. 5 min. Tilsæt karryen og steg under omrøring yderligere 1 min. Kom 1 tsk olie, kylling skåret i 3 cm store tern og peberfrugt på panden. Steg ved jævn varme under omrøring til kyllingen er gennemstegt ca. 10 min. Rør sennep, sambal oelek, salt og peber i. Steg yderligere 2 min. Anret kartoflerne på tallerkener og læg kyllingeblandingen ovenpå. Servér straks. |
|
Opskriften er vist 69287 gange,
og udskrevet 844 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer PN - 2010-03-14 13:10:09 Jeg synes retten mangler en masse grønsager. Det jeg gør hver gang jeg laver frosne kartofleskiver i ovnen er at fylde en bradepande op i den ene ende med frosne kartoffelskiver og en pose frosne grønsager i den anden ende. Dette er bare hvad jeg plejer at gøre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne