Hakket kylling med urter og krydderier
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fordel risene på en bageplade og rist dem i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i 15 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem køle lidt af og blend dem i en foodprocessor, til de er fintmalede.
Mens risene er i ovnen, hakkes kyllingekødet fint i en foodprocessor. opvarm olien i en wok eller stegepande. Tilsæt hvidløg, galangarod, chili og forårsløg og steg ved middelvarme i ca. 3 minutter. Læg kyllingen i wokken og steg den i ca. 5 minutter, til den er brunet. Rør rundt med en træske og sørg for at kyllingekødet ikke klumper. Rør fiskesaucen og rejepasta i, kog op og lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Tag wokken af komfuret og rør urter, ris og limejuice godt ind i kødet. Hvis der skal kyllingelever i retten, skal den koges i 125 ml hønsebouillon i 5 minutter eller til den er mør. Stil den til afkøling, skær den i små stykker og rør den i den færdiglavede ret. Pynt med halve chili og server med ris. |
|
Opskriften er vist 34499 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne