Fyldig kyllingegryde

Fyldig kyllingegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldig kyllingegryde, billede 4 Fyldig kyllingegryde, billede 1 Fyldig kyllingegryde, billede 2 Fyldig kyllingegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Merian, tørret
   
Opskrift:
Bland tomater og bouillon og bring det i kog.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern ca. 3x3 cm. Pil og hak løget. Rens bladselleriet og snit det fint. Kom kartofler, løg og selleri i gryden. Krydr med merian, salt og peber og lad det koge 15 min.

Skær kyllingefiléterne i tern. Kom kylling og ærter i gryden og lad det koge 10 min. (til kyllingen er mør).





karakterer:
Opskriften er vist 200000 gange,
og udskrevet 9457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7603 (1810 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 2855 gram
Vægt pr. Pers. 713 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-16 17:38:19
Fin opskrift med masser af grønt. Dejligt at snittearbejdet kan laves i forvejen så alt er klar til ulvetimen. Der kun dog med fordel bruges flere krydderier eller evt. lidt bacon.

  -   2012-01-09 17:47:18
Jeg kan slet ikke få mit til at ligne retten på billedet. Mit er mere blevet til suppe. Mit vand er åbenbart ikke fordampet. Men spiser den som suppe, og det smager også godt ;o)

  -   2011-11-03 09:41:20
Super lækker opskrift. Vi er 2 voksne og tre børn, og der var mere end rigeligt mad. Vi giver maden karakter herhjemme og den fik et snit på 7,9 ud af 10. Kun fordi ham på 4 ikke er glad for tomater i mad, gav han den kun 2.. Men klart en ret der skal laves igen.

  -   2011-09-24 08:30:31
Mangler lidt smag efter min mening. Bacon i tern kunne sikkert være nice

  -   2009-09-22 19:03:26
Jeg har lavet retten uden Bladselleri og ærter og det smager stadig helt fantastisk og så er det billigt, hurtigt og nemt, hvilket falder i god jord hos en studerende :)

  -   2008-11-20 10:30:51
det ser ikke så godt ud men man skal ikke bedømme en bog på omslaget så jeg lavede det til mine børn og det smagte pragtfuldt :D 10 stjerner