Grillede oksemørbradbøffer med blackeye bønnesalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Læg bønnerne i blød i koldt vand dagen før de skal koges.
Næste dag kasseres iblødsætningsvandet. Bønnerne koges i en gryde med frisk, letsaltet vand i 45-60 min. Hæld vandet fra og lad bønnerne køle af. Bønnerne kan også koges dagen i forvejen og opbevares i køleskabet. Skær tomaterne og avocadoerne i små tern på ½ x ½ cm. Kom dem i en skål sammen med de kogte og afkølede blackeye bønner og tilsæt de syltede hvidløgsfed, gerne med lidt af lagen de har ligget i. Snit så forårsløgene i fine ringe og bland dem i salaten evt. med mere olie og balsamico. Smag til med salt og peber. Grilning af bøffer: Tænd grillen i god tid, den er først klar til brug, når overfladen på kullene er grå og alle flammerne er væk. Varmen er passende, når man kan holde hånden over risten i mindst 5 sek. og højest 10 sek. Når grillen er klar, pensles den rene grillrist med lidt olie. Bøfferne pensles også med olie og grilles ca 3. min på hver side, afhængig af tykkelse, og hvor rød/stegt man ønsker sin bøf. Server bøfferne med blackeye bønnesalaten og giv brød til. |
|
Opskriften er vist 33549 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne