Middelhavs kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Må forberedes dagen før, og derfor god til dem der ikke vil stå i køkkenet flere timer før gæsterne kommer. Alt lægges i fad eller skål, og står køligt natten over, undtaget farin og hvidvin.
Dagen: Ovnen opvarmes til 180 grader C. Kyllingebrysterne tages op af marinaden og lægges i ildfast fad m/låg eller kasserolle m/låg, og marinaden (m/oliven, de tørrede frugter m.m.) hældes over. Hvidvinen hældes over, og der drysses med sukker. Låg på, og stilles ovnen 30-40 min. Tilbehør: Serveres med nye kogte kartofler, couscous eller ris, broccoli eller salat. Tips: Variationstips: Retten kan laves med f.eks. fasanbryst - lammefilet eller kølle - svinekoteletter eller kalvekød. |
|
Opskriften er vist 17803 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Tomatsalat og ris passer godt til denne ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne