Lynstegt kylling og chili
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en gryde ved medium varme. Tilsæt løg, hvidløg, koriander og chili og lynsteg i 2-3 minutter, til løget er gyldent og mørt.
Tilsæt kylling til løgblandingen og lynsteg i 2-3 minutter, til kødet er brunet og gennemstegt.
Rør champignon i og steg videre i 1 minut. Tag kyllingeblandingen op af gryden og stil til side.
Rør risen i sammen gryde og sauter ved medium varme i 2 minutter. Hæld kyllingefonden i og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad retten simre i 15 minutter. Tag gryden af blusset og lad den stå med låg i 5 minutter.
Kom kyllingeblandingen, forårsløg, agurk og fiskesauce ned til risen og bland alle ingredienser omhyggeligt. Sæt gryden tilbage på blusset ved lav varme i 3- 4 minutter, mens der af og til røres, til retten er varmet godt igennem.
|
|
Opskriften er vist 6752 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne