Kyllingeroulade med pestofyld
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Flæk en frysepose. Læg et enkelt bryst ned på den ene halvdel en fryseposen og fold den halvdel af plasticposen henover. Brystet bankes forsigtigt fladt (5 mm). Gentag processoren ved de resterende bryster og krydr dem herefter med salt og peber.
Lav 6 stykker alufolie á 20 x 20 cm. Rør ca. nogle spiseskefulde pesto med rasp til det tykner og olien er let opslugt. Smør et jævnt lag på hver af de udbankede bryster. Lad et kant være fri på ca. 5 mm. Begynd at rulle rysterne sammen fra den smalle ende og læg dem på alufolien, som vikles godt om og snøres i enderne. I en dyb sautepande opvarmes hønsebouillonen til mellemvarme. Læg de sammenrullede kyllingeroulader i den varme bouillon og pocher dem ca. 20 min, vend dem af og til, til de mærkes faste. Tag rouladerne op og stil dem tilside. Bouillonen koges ind ved stærk varme til ca. 250 ml og pisk smørstykkerne i. Ved servering skæres rouladerne i 5 mm tynde skiver og serveres med den smørpiskede hønsebouillon.
|
|
Opskriften er vist 18567 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne