Kyllingepande med chorizo-pølse i chili-appelsinsauce

Kyllingepande med chorizo-pølse i chili-appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kartofler
4 tomater
2 spsk.olivenolie
250 g.perleløg
2 hvidløg
4 kyllingebryster
2 chorizo pølser
2 spsk.Harissa eller skarp chilipasta
1 knsp.chilipulver
3 spsk.sherry
1 appelsin saft og skal herfra
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 creme fraiche 18%
 
Opskrift:
Kartofler skrælles og skæres i grove tern. Tomaten befries for skind og skæres i tern. I en stor dyb pande opvarmes olien, kartofler og pillede perleløg steges heri ca. 10 min. Tilføj hvidløg og lad det stege gyldenbrunt. Skær kyllingebrysterne i 5 cm store stykker. Skær pølsen i tykke skiver og tilsæt kylling og chorizo-pølse til panderetten. Rør tomat, harissa, chilipulver, sherry, appelsinsaft og skal i. Smag til og lad retten småsimre de næste 15 minutter til kyllingekødet er gennemstegt og mørt. Servér med en skefuld crème fraiche. Som tilbehør til retten kan anbefales basmatiris eller en sprød grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 9140 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu