Kyllingepande med chorizo-pølse i chili-appelsinsauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Kartofler skrælles og skæres i grove tern. Tomaten befries for skind og skæres i tern. I en stor dyb pande opvarmes olien, kartofler og pillede perleløg steges heri ca. 10 min. Tilføj hvidløg og lad det stege gyldenbrunt. Skær kyllingebrysterne i 5 cm store stykker. Skær pølsen i tykke skiver og tilsæt kylling og chorizo-pølse til panderetten. Rør tomat, harissa, chilipulver, sherry, appelsinsaft og skal i. Smag til og lad retten småsimre de næste 15 minutter til kyllingekødet er gennemstegt og mørt. Servér med en skefuld crème fraiche.
Som tilbehør til retten kan anbefales basmatiris eller en sprød grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 9145 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne