Kyllingefilet med mynte
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Drys melet over kyllingestykkerne. Halvér og pres appelsinen. Hak mynten fint. Sæt ovnen på 50 grader. Opvarm olien på en pande og steg kyllingebrysterne ca. 4 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Dæk med folie og sæt dem i ovnen så de holder sig varme. Hæld sherry, hønsebouillon, appelsin- og citronsaft på panden og bring det i kog. Rør mynten i og smag til med salt og peber. Hæld saucen over kyllingebrysterne og lad det simre 10 min.
|
|
Opskriften er vist 6868 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne