Kyllingebryst på asparges og citron-svampe sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Asparges dampes i lidt vand med 50 g smør, saften fra en halv citron og en anelse salt til de stadig er sprøde. Kyllingebrysterne steges på en tør pande med skind siden nedad. Steges ca. 8 min. på hver side. Krydres med salt. I en lille gryde svitses de udblødte svampe i den resterende smør. Drysses med mel og omrøres. Tilsæt fløde, citronpeber og saften fra en halv citron og kog igennem ved svag varme.
Bliver saucen for tyk kan den spædes med lidt vand fra svampene.
Retten serveres med ris eller frisk spinat-pasta.
|
|
Opskriften er vist 11206 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne