Kyllingebryst med små kartoffelkager og tomat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Hytteost, tomattern, løg og drueagurker røres sammen. Tilsmages med salt og peber. De fintrevne presses for væde og blandes med persille. Steges som to små pandekager i varm pande. Kyllingebrysterne steges på begge sider i ca. 3-4 minutter og krydres herefter.
|
|
Opskriften er vist 12775 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne