Kyllingebryst med salvie
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Pil og hak løgene. Løsn skindet på kyllingekødet og læg 3-4 salvieblade mellem skind og kød. Læg hakket løg, salvieblade og reven citronskal på kødet og fold det sammen med skindsiden udad. Sæt kødnåle i eller bind omkring med bomuldsgarn. Brun smør og olie i en gryde, kom kødet i, brun det godt på begge sider og tag det op. Tilsæt resten af løgene og hæld bouillonen ved. Lad det koge godt igennem og kom kødet i. Fortsæt stegningen ved svag varme og under låg i ca. 30 min. Vendes en gang. Tag kødet op, fjern kødnålene og hold kødet varmt. Rør creme fraiche i skyen og lad det koge ind. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Kom saucen i blenderen og blend den ensartet og cremet. Hæld saucen i gryden igen og tilsæt jævning under omrøring.
Tilbehør: Pasta og kogte asparges |
|
Opskriften er vist 8123 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne