Kyllingebryst med ristet skind
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Gnid kyllingebrysterne med olivenolie, salt og peber og stil dem i en forvarmet ovn på 225 grader i 35 minutter, til de er akkurat gennemstegt. Tag dem ud, tag skindet af og pak bryststykkerne i folie. I en lille kasserolle sauteres imens det hakkede skalotteløg i smørret, balsamicoen tilsættes og koger ind, til den næsten danner karamel. Pas på det ikke pludselig brænder på. Da tilsættes straks fonden, og saucen koger atter ind til ca. det halve. Det bliver til en kraftig smagende mørk skysauce, der evt. kan smages til med lidt cognac eller sukker. Skindet skæres i tynde strimler og ristes på panden, til det knaser som flæskesvær. Kyllingen anrettes på den varme skysauce med det ristede skind drysset over og garneres med kvarte fennikelstykker, der er kogt i rigeligt vand i 10 minutter, og kvarte grillede radicciosalathoveder.
|
|
Opskriften er vist 13175 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (54 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2018-01-20 18:09:47 At i ikke forstår en simpel beskrivelse gør ikke opskriften dårlig. Jeg synes det var ligetil og smagte fantastisk. Maja - 2011-09-16 18:51:09 Det lyder meget godt! Men syntes det er svært, pga jeg ikke forstår beskrivelsen? :s Birte - 2007-03-18 19:13:11 Med den "karaktergivning" skulle opskriften vel egentlig fjernes!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne