Kyllingebryst med krydderurtesauce og brasede kartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen:
smøres med olie, drysses med salt og peber. Lægges i smurt bradepande med brystsiden nedad. Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Kyllingen vendes og steges videre endnu 45 min. Saucen: bring bouillonen i kog. Rør fløde, creme fraiche og majsstivelse sammen og rør det i. Tilsæt krydderier og sennep og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber. Kartofler: Hvidløg og løg svitses let på panden i olie. Kartofler i tern tilsættes. Kartoflerne skal steges på højeste varme med rigelig olie og en del salt - i 20-30 min. |
|
Opskriften er vist 15911 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jørn - 2011-02-17 13:30:02 kyllingebryst 2 x 45 minutter i ovn ved 200 grader ?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne