Kyllingebryst med estragon og citron
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Dryp dem med lidt af citronsaften og lad dem trække 10 min.
Pensl kødet med knap halvdelen af smørret og drys med salt og peber.
Stil fadet midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min., til kødet er mørt, og kødsaftenløber gul ved et prik med en gaffel.
Rist champignonskiverne let i olie på panden og fordel dem ved kyllingebrysterne.
Giv resten af citronsaften, smør, salt og peber samt vand et opkog. Tilsæt estragon og hæld over kyllingen.
|
|
Opskriften er vist 12309 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne