Kyllingebryst med basilikum
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i tern og lægges et par minutter i kogende bouillon. Tag kødet op af bouillonen og svits det efter afdrypning i en gryde med smør tilsat persille, hvidløg og basilikum samt 2 dl bouillon. Lad kødstykkerne opsuge væsken. Derefter tages de op og afkøles. Æggehviderne piskes stive og kødstykkerne vendes deri og dernæst i rasp. Kødstykkerne steges gyldne i smør og serveres med en skive citron til. Serveres til nye kartofler og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 13250 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer tilde - 2009-06-27 17:36:00 Kan denne opskrift bruges i en pastasalat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne