Kyllingbryst i karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i 1 cm brede strimler. Det øverste af løgene, skæres i strimler, resten af løgene i 1/4.
Tomaten flåes og skæres i tern.
Ananasen skæres i tern.
Kødet brunes i smørret, løgene og tomat tilsættes og steger 5 min.
Mel og karry tilsættes sammen med bouillonen. Tilsidst tilsættes ananas og retten koger 5 min.
Smages til med eddike og salt.
Serveres med ris og spisepinde.
|
|
Opskriften er vist 31668 gange,
og udskrevet 773 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne