Kylling med shiitakesvampe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Del spegeskinken i 4 portioner og fold hver portion om et stykke kyllingebryst. Luk evt. med tandstikkere. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved jævn varme ca. 6 min. på hver side (ca. 12 min. i alt). Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.
Kom Bearnaisesaucen i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og læg låg på.
Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe og bladselleri ved kraftig varme i ca. 4 min. - vend hele tiden i svampeblandingen. Tag den af varmen og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 5750 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne