Kylling med karameliseret æble
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Steg kyllingeen i halvdelen af smøret med skindsiden nedad ved høj varme i 3 min., til de er gyldent brune. Vend, og steg 3 min. på den anden side.
Tilsæt halvdelen af fløden og småkog kyllingen i 20 min., til de er gennemstegte.
Udkern æblerne og skær dem i både, men lad skrællen sidde på.
Steg skalotterne i olie i 10 min. ved middel varme på i en gryde. Tilsæt det resterende smør og æbler, og steg æblerne i 5 min., til de er gyldne.
Kom resten af fløden, calvados og halvdelen af æbleblandingen i gryden til kyllingerne, og giv det et hastigt opkog.
Anret og drys med resten af æbleblandingen. Servér med med en puré af selleri og kartoffel.
|
|
Opskriften er vist 7549 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-06-08 20:41:57 det har intet med karamelisering at gøre, men gør sådan her: smeldt sukker langsomt på panden/gryden, og vend eks. forkogte løg/rødløg som tørres i køkkenrulle i karameliseringen, og øs hele tiden det smeltede sukker over, indtil de er blevet varme igen. Hele løg/rødløg kan forkoges ca. 10-12 min. dagen før. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne